Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Am stat de vorbă cu Fabi, un elev cu multe ore de voluntariat și înalte aspirații. Am discutat despre învățământul din România, despre cum împarți școala cu un job part time la o vârstă așa fragedă, despre planuri de viitor, de ce vrea să plece pentru studii universitare în afara țării, dar și ce activități le mai ocupă timpul liber tinerilor ca el.

Dacă ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/vineri.media/

Invitat:

Fabian Cuza

Fabian Cuza, elev în clasa a 11-a la Colegiul Național Vasile Alecsandri din Galați, este designer part time la o agenție de web design, freelancer și este foarte pasionat de voluntariat. Peste toate astea e foarte hotărât să plece în afară pentru facultate.

La microfon :

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.
munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.