Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Primul nostru episod de podcast din izolare.

Era culmea chiar pe noi să ne bată distanța. Ne-a pus puțin în dificultate, dar până la urmă avem un episod nou din #podcastuldevineri. Dați play și stați de vorbă cu noi despre carantină, cum ne împăcăm cu statul în casă, munca de acasă și alte activități demne de olimpiada izolaților.

Vorbim despre surse sigure de informare, români inventivi și inimoși care ajută în lupta împotriva virusului, dar și despre cum sunt afectați antreprenorii români și ce soluții de criză găsesc.

Peste toate, susținem inițiativa Fundației Comunitare Galați de a ajuta spitalele locale prin strângerea de donații și achiziționarea de echipamente de protecție. Donează și tu pe https://semimaratongalati.ro/galati-i….

Dacă ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/vineri.media/

La microfon :

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.

vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.

giucu

George Ciobanu

Giucu are 2 frici: frica de înălțime și frica de introduceri. Noi incercăm să le rezolvăm pe ambele cu terapie prin podcast. De altfel, îl prinde mereu dimineața la laptop și e imun la bere.

munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.