Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Pe lângă caterincă, puțină pandemie și criză econonică, am vorbit cu Ursu despre radio online și despre cum a fost experiența lui cu Radio Bună Ziua Galați, un proiect la care a lucrat acum câțiva ani. Am aflat și despre un nou proiect la care lucrează și pe care sperăm să-l vedem live cât mai curând, despre marketing online, podcasting și industria conținutului audio.

Dacă ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/vineri.media/

Invitat :

Marius Ursu

Ursu Marius-Florin, sau pe scurt, Ursu a devenit popular când ne-a invitat într-o emisie live la radio-ul său online Radio Bună Ziua Galați, acum 4 ani, iar acum a venit rândul nostru să îl invităm într-un episod din #podcastuldevineri.

La microfon :

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.
munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.