Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Dacă ai un magazin online, sau te interesează un astfel de business, acest episod din Podcastul de Vineri este făcut special pentru tine. Am stat de vorbă într-un cadru mai restrâns, în depozitul magazinului online cleste.ro cu Munteanu Bogdan, owner și administrator.

Am discutat aplicat despre acești primi 2-3 ani din viața magazinului, dificultățile întânite și cum au fost depășite, sfaturi și recomandări, forță de muncă, furnizori, promovare online, extindere, etc

Dacă ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

La microfon :

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.

munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.