Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

George Dinu este dansator profesionist de peste 20 ani. Are sub centura câteva sute de concursuri. Acum se folosește de toată experiența acumulată și ține cursuri la Clubul de Dans Sportiv Phoenix Galați.

George crede cu tărie în formarea și educarea continuă a noilor generații de copii, și consideră că dansul dezvoltă spiritul de competiție, de fairplay, caracter și comunicare. Pentru adulți el crede că dansul este o formă de terapie dar și o metodă bună de a da jos kilograme și a impresiona partenerul.

Dacă ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

George Dinu

George Dinu este dansator profesionist de peste 20 ani. Are sub centură câteva sute de concursuri. Acum se folosește de toată experiența acumulată și ține cursuri la Clubul de Dans Sportiv Phoenix Galați.

La microfon :

vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.

munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.