Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Fondator Vizprime, Codruț Ivănescu este expert în desen conceptual, illustrații, modelare 3D, randări fotorealiste de produs și scene arhitecturale. Am discutat despre când și cum a început să lucreze materiale 3D, programele folosite de acesta precum și aplicabilitatea materialelor rezultate. Codruț a fondat în 2018 compania Vizprime, care se ocupă strict de materiale grafice randate 3D. Cine sunt principalii clienți și care este cererea pentru astfel de servicii în România aflați dacă dați play.

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Codruț Ivănescu

Fondator Vizprime, Codruț Ivănescu este expert în desen conceptual, illustrații, modelare 3D, randări fotorealiste de produs și scene arhitecturale.

La microfon :

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.
pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.