Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Liliana Cristea ne-a vorbit despre proiectele Fundației comunitare Galați, finalizate, aflate în desfăşurare, dar şi cele ce urmează să aibe loc în viitorul apropiat.

Evenimentele Fundației au impact direct în comunitate şi sunt de interes pentru toți cei care vor să se implice activ, sau vor doar să ofere sprijin material.

Ne vedem la Semimaraton 2020.

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Liliana Cristea

Liliana Cristea ne-a vorbit despre proiectele Fundației comunitare Galați, finalizate, aflate în desfăşurare, dar şi cele ce urmează să aibe loc în viitorul apropiat. Evenimentele Fundației au impact direct în comunitate şi sunt de interes pentru toți cei care vor să se implice activ, sau vor doar să ofere sprijin material.

Ne vedem la Semimaraton 2020.

La microfon :

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.
vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.