Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Mai sunt câteva zile până la alegerile locale și pentru că punem preț pe bunul mers al societății în care trăim și încurajăm implicarea cetățenească, am invitat în Podcastul de Vineri 2 candidați la funcția de primar al Municipiului Galați.

Podcastul de Vineri nu este un show politic sau electoral și această mini-serie nu este sponsorizată. Încurajăm implicarea, dezbaterea, comunicarea și colaborarea în societate. Încurajăm mersul la vot și exercitarea acestui drept într-o manieră informată.

Aceasta este prima parte a episodului de azi, în care îl avem alături pe Ionuț Pucheanu, primarul Municipiului Galați la data filmării și candidat pentru un nou mandat la alegerile locale de pe 27 septembrie 2020. Am discutat cu Ionuț despre rolul unui primar, despre obiectivele și prioritățile sale în această funcție, precum și despre soluțiile identificate.

Suntem plictisiți de campaniile electorale clasice și învechite și vrem să vedem lucrurile dintr-un alt unghi. Sperăm ca subiectele abordate să fie interesante nu doar pentru cei care locuiesc în Galați.

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Ionut Pucheanu

Sunt Ionuț Florin Pucheanu, primarul municipiului Galați. Împreună vom transforma municipiul nostru într-un oraș modern, de care să fim mândri cu toții.

La microfon :

munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.