Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Mai sunt câteva zile până la alegerile locale și pentru că punem preț pe bunul mers al societății în care trăim și încurajăm implicarea cetățenească, am invitat în Podcastul de Vineri 2 candidați la funcția de primar al Municipiului Galați.

Podcastul de Vineri nu este un show politic sau electoral și această mini-serie nu este sponsorizată. Încurajăm implicarea, dezbaterea, comunicarea și colaborarea în societate. Încurajăm mersul la vot și exercitarea acestui drept într-o manieră informată.

Aceasta este a 2-a parte a episodului de astăzi, în care îl avem alături de noi pe deputatul Bogdan Rodeanu, candidat la primăria Municipiului Galați în mandatul 2020-2024, ale căror alegeri vor avea loc pe 27 septembrie.

Am discutat cu Bogdan despre rolul unui primar, despre problemele actuale și soluțiile identificate, despre viziunea lui și prioritățile sale în această posibilă funcție în cadrul Municipiului Galați.

Suntem plictisiți de campaniile electorale clasice și învechite și vrem să vedem lucrurile dintr-un alt unghi. Sperăm ca subiectele abordate să fie interesante nu doar pentru cei care locuiesc în Galați.

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Bogdan Rodeanu

Sunt Bogdan Rodeanu, deputat USR Galați din decembrie 2016, iar din septembrie 2017 vicelider al Grupului parlamentar Uniunea Salvați România din Camera Deputaților.

La microfon :

vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.