Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Florian Miu este doctor in psihologie, psiholog clinician și psihoterapeut specializat în tratarea adicțiilor. Am vorbit cu el despre tipurile de adicții, gestionarea lor și cum pot fi tratate.

De câțiva ani de zile Florian se luptă să înființeze un centru de zi, unde oamenii care suferă de orice formă de dependență să primească ajutor de specialitate pe termen lung.

Puteți dona pentru dezvoltarea acestui centru în Galați: ASOCIAȚIA SE POATE ȘI ALTFEL Numar IBAN: RO20 RNCB 0141 1678 7995 0001- Cont curent în RON

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Drd. Psih. Florian Miu

Drd. Psih. Florian Miu, nascut la malul marii in Mangalia, practica psihologia clinica si psihoterapia la malul Dunari, visul lui fiind sa vada centrul de recuperare pentru persoanele ce sufera de dependenta realizat.

Președintele ASOCIAȚIEI SE POATE ȘI ALTFEL în cadrul căreia a dezvoltat programul național pentru tratarea și prevenirea dependențelor atât de substanțe cât și comportamentale Prosalvita.

La microfon :

munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.