Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Alături de noi în această săptămână este Cosmin Filer, antreprenor, designer grafic, șeful la imprimante. Cosmin conduce de 5 ani un business de printing sub numele de iPrint Galați. Ne-a povestit cum a început totul, provocările pe care le-a avut, sau de care încă se lovește în munca de zi cu zi și cum își gestionează afacerea.

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Cosmin Filer

Cosmin Filer este  antreprenor, designer grafic, șeful la imprimante și conduce de 5 ani un business de printing sub numele de iPrint Galați. Ne-a povestit cum a început totul, provocările pe care le-a avut, sau de care încă se lovește în munca de zi cu zi și cum își gestionează afacerea.

La microfon :

munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.

giucu

George Ciobanu

Giucu are 2 frici: frica de înălțime și frica de introduceri. Noi incercăm să le rezolvăm pe ambele cu terapie prin podcast. De altfel, îl prinde mereu dimineața la laptop și e imun la bere.