Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Am vorbit cu Mihai Bejan despre ce rezultate pot aduce inițiativa și implicarea în comunitate. Mihai este de profesie MC și învățător la școala primară. Cu toate astea, în această toamnă a lăsat catedra pentru a prelua responsabilitățile primăriei orașului său natal, Berești, jud. Galați.

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Mihai Bejan

Mihai este de profesie MC și învățător la școala primară. Cu toate astea, în această toamnă a lăsat catedra pentru a prelua responsabilitățile primăriei orașului său natal, Berești, jud. Galați.

La microfon :

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.

giucu

George Ciobanu

Giucu are 2 frici: frica de înălțime și frica de introduceri. Noi incercăm să le rezolvăm pe ambele cu terapie prin podcast. De altfel, îl prinde mereu dimineața la laptop și e imun la bere.