Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Am discutat destul de profund despre fericire, filozofie, educație și implicarea în comunitate cu Doru Căstăian. Doru este profesor de filozofie, formator şi metodist, în cadrul Casei Corpului Didactic Galaţi, co-fondator al “Asociației Galați, orașul meu”, iar recent a fost investit în poziția de consilier local la Galați.

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Doru Căstăian

Doru este profesor de filozofie, formator şi metodist, în cadrul Casei Corpului Didactic Galaţi, co-fondator al “Asociației Galați, orașul meu”, iar recent a fost investit în poziția de consilier local la Galați.

La microfon :

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.

vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.