Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Cătălin, sau BackPackYourLife cum e cunoscut pe interneții din România ne povestește despre dificultățile călătoritului în pandemie, despre tehnicile travel vlogging-ului, procesul lui de filmat, țara lui preferată, interviul cu locotenentul de top a lui Pablo Escobar, dar și despre filosofia de viață a hoinarului global care își cară viața într-un ghiozdan. A plecat la drum din dorința de a explora lumea și a început un canal de YouTube unde filmează și își publică experientele. La început de drum a bătut pe la uși mai mari să învețe, să ceară ajutor dar i-au fost trântite în nas. Acum canalul lui are aproape 500.000 de abonați și o comunitate unde ține o legatură strânsă cu membrii și ajută pe cât de mult poate. A facut 30 de ani pe Machu Pichu, iar următorul lui proiect este o academie online unde oamenii dornici să înceapă un canal de Youtube pot învăța fără să mai fie nevoiți să treacă prin greșelile făcute de el.
În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Catalin Stanciulescu

Cătălin, sau BackPackYourLife cum e cunoscut pe interneții din România ne povestește despre dificultățile călătoritului în pandemie, despre tehnicile travel vlogging-ului, procesul lui de filmat, țara lui preferată, interviul cu locotenentul de top a lui Pablo Escobar, dar și despre filosofia de viață a hoinarului global care își cară viața într-un ghiozdan. Acum canalul lui are aproape 500.000 de abonați și o comunitate unde ține o legatură strânsă cu membrii și ajută pe cât de mult poate.

La microfon :

vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.