Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Claudiu Lujanschi ne-a vorbit despre construcții modulare pe structură metalică, despre tehnologiile noi din domeniu, ne-a prezentat avantajele și dezavantajele unei astfel de construcții și am obținut de la el inclusiv prețuri orientative pentru cei ce vor să construiască ORICE din containere.
În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Claudiu Lujanschi

După ani de voluntariat, Claudiu a început să lucreze în vânzări tehnice. Cu multă muncă și ambiție a reușit o reconversie profesională și după ce a petrecut 4 ani la #Seatbelt ca și Consultant în Protecția Muncii și Situații de Urgență a luat calea domeniului IT. A experimentat și partea de programare după care a trecut în zona antreprenoriatului și a preluat partea de Management, Marketing și Sales a companiei 4BOX ce produce containere modulare. Un drum de 7 ani de la consultant la antreprenor, 3 orașe schimbate și o diploma de Management la London Business School par a fi doar începutul pentru Claudiu. 

La microfon :

munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.

vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.