Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Cum ar fi să discutăm cu un studio de videochat? De la asta am plecat. E un subiect atât de tabu și controversat, pe care nimeni nu-l abordează, încât ne-a provocat să găsim pe cineva deschis să vorbească cu noi. Nu e chiar așa ușor, dar am găsit-o pe Andreea, care ne-a și invitat la ea în birou. Andreea este fost model, actual manager al unui studio de videochat din Galați. Am discutat despre preconcepțiile legate de acest business, legalitate/ilegalitate, moralitate/imoralitate și am aruncat cu toate întrebările pe care le-am putut concepe. Noi ne-am lămurit multe curiozități legate de această industrie, tu ce părere ai?

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Andreea

Andreea este fost model, actual manager al unui studio de videochat din Galați.

La microfon :

vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.