Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Ilioara Arbune este animatoare socio-educativă și antreprenoare, iar în timpul liber voluntară în multe proiecte comunitare. Am discutat despre povestea ei, despre educația non-formală și cât de important este timpul alocat copiilor. Ilioara are mai multe proiecte în industria de divertisment educativ al copiilor și am discutat despre oportunitățile și provocările unui astfel de business.

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Ilioara Arbune

Ilioara Arbune este animatoare socio-educativă și antreprenoare, iar în timpul liber voluntară în multe proiecte comunitare.

La microfon :

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.

vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.