Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Invitatul acestui episod este Constantin Nistor, Director Regional Vanzari – Regiunea S-E Autonom Group, om de vânzări, implicat activ în comunitate, cu centura neagră la karate tradițional, ultramaratonist și pasionat de mașini.

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Constantin Nistor

Constantin Nistor este Director Regional Vanzari – Regiunea S-E Autonom Group, om de vânzări, implicat activ în comunitate, cu centura neagră la karate tradițional, ultramaratonist și pasionat de mașini.

La microfon :

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.
vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice „content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.