Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Am stat de vorbă cu Ștefan și Cristian de la Smart Home Systems România despre case și birouri inteligente, sisteme automatizate de iluminat, climatizare, sonorizare, efracție și multe altele. Casele inteligente sunt din ce în ce mai populare în România și am aflat cam în ce constă o casă smart și care sunt costurile acesteia.

În caz că ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: facebook.com/VINEridevineri

📘 Urmarește-ne pe Instagram: instagram.com/vineri.media/

Hai să dezbatem mai multe pe proaspătul nostru grup: facebook.com/groups/prieteniidevineri

Invitat :

Ștefan Onică

Ștefan este Founder & General Manager la Smart Home Systems Romania și Co-Founder la Business Town. SmartHomeSystems oferă soluții de specialitate în domeniul caselor inteligente și a controlului clădirilor.

Cristian Bara

Cristian este Co-Founder la BusinessTown și Project Manager la Smart Home Systems Romania.

La microfon :

munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.

giucu

George Ciobanu

Giucu are 2 frici: frica de înălțime și frica de introduceri. Noi incercăm să le rezolvăm pe ambele cu terapie prin podcast. De altfel, îl prinde mereu dimineața la laptop și e imun la bere.