Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

În primul episod, Pană, Ion, Vlad și Porto fac o călătorie pe autostrada nostalgiei și revăd sketch-urile pe care le-au făcut în primii ani de maturitate.

Dacă îți place ce facem și vrei mai mult, nu uita să te Abonezi și să apeși pe Clopoțelul nenorocit să știi când apare următorul episod.

Timpurile se schimbă și noi o dată cu ele. Am început Podcastul de VINEri să oferim conținut de valoare oamenilor interesați de tehnologie, gaming, mașini, caterincă și multe alte subiecte.

Abonează-te la canalul nostru! https://www.youtube.com/channel/UCJus… sau urmarește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/VINEridevineri

La microfon:

vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.
munteanu-bogdan

Bogdan Munteanu

Porto, codename “Bogdan”, e vecinul la care găsești șurubelnițe, chei, mufe, cabluri și adaptoare. Legenda spune că se bucură când se strică un lucru, pentru că el mereu caută să repare ceva.