Sau poți doar asculta

Disponibil și pe

Podcast Transcript

Am stat de vorbă cu Sorin despre expertiza lui în recrutare, head hunting, resurse umane, CV-uri. Sorin este curtat de firme de top în a le găsi talente, o treabă destul de dificilă având în vedere criza forței de muncă în care ne aflăm.

Dacă ți-a placut acest episod din 🎙Podcastul de Vineri, nu uita să te 📢 abonezi la canalul nostru și să apeși pe clopoțelul nenorocit de notificari ca să aflii primul când apare următorul episod. Thx!

🔔 Abonează-te la canalul nostru! http://bit.ly/abonare-youtube-vineri

📘 Urmarește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/VINEridevineri

Invitat:

Sorin Serban

Sorin Șerban este manager General la Talent Capital, agenție de recrutare a forței de muncă. Se ocupă cu planificarea, coordonarea și controlul activității departamentelor de resurse umane. Creează și implementează sisteme de evaluare, evaluare continuă, feedback, ședințe de coaching și programe de conducere. Nu în ultimul rând, este responsabil pentru întreaga funcție de resurse umane a companiei și coordonează funcțiile departamentului de resurse umane din cadrul companiei.

La microfon:

pana-bogdan-avatar

Bogdan Pană

În online din 2011, pe panabogdan.ro din 2015, iar dacă îi dai o bere ești prietenul lui. E pasionat de web development, marketing online, sport și călătorii.

vlad-ionut

Vlad Ionuț

Ion se consideră amuzant și are foarte multe calități. Problema este că sunt foarte, foarte bine ascunse. Îl păstram că nimeni nu are chef să editeze episoadele.
vlad-mototolea

Vlad Mototolea

Vlad își zice “content creator”, că e la modă, dar el produce foto și video pentru companii. Altminteri se consideră un tip inteligent care caută răspunsuri la toate întrebările. Vedem noi daca le mai și găsește.