Aveti dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile fara a furniza vreun motiv. Perioada de retur expira în termen de 14 zile din ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul si care este indicat de consumator intra în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retur, trebuie sa ne informati  cu privire la decizia dvs. de a va retrage din acest contract printr-o declaratie fara echivoc (de exemplu un apel telefonic sau e-mail). Pentru a respecta termenul limita de retur este suficient sa transmiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de returnare înainte de expirarea termenului de retur. Aveti in vedere ca produsele realizate conform indicatiilor dumneavoastra, personalizate, se returneaza doar in situatia in care prezinta defecte de productie.

Efectele returului

Daca va retrageti din acest contract, va vom rambursa toate platile primite de la dvs., cu exceptia costurilor de transport, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua o astfel de rambursare utilizând contul IBAN si numele titularului acestuia oferit de catre dumneavoastra; in orice caz, nu veti plati nicio taxa ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem retine rambursarea pana cand vom primi produsele inapoi. Veti trimite produsele inapoi sau le veti preda fizic fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne comunicati retragerea din acest contract. Termenul este indeplinit daca trimiteti inapoi produsele inainte de expirarea termenului de 14 zile. Sunteti raspunzator pentru orice diminuare a valorii bunurilor care rezulta din manipularea, altul decat ceea ce este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile si functionarea bunurilor.