Ultimele episoade2020-01-24T12:38:36+02:00

ULTIMELE EPISOADE

Publicăm câte un episod nou în fiecare Vineri. Abonează-te sau ceva..

SUBSCRIBE ON YOUTUBE

#43-2 Podcastul de VINERI – Bogdan Rodeanu: “Primarul trebuie să ofere o viziune”

septembrie 18th, 2020|0 Comments

Aceasta este a 2-a parte a episodului de astăzi, în care îl avem alături de noi pe deputatul Bogdan Rodeanu, candidat la primăria Municipiului Galați în mandatul 2020-2024, ale căror alegeri vor avea loc pe 27 septembrie. Am discutat cu Bogdan despre rolul unui primar, despre problemele actuale și soluțiile identificate, despre viziunea lui și prioritățile sale în această posibilă funcție în cadrul Municipiului Galați.

#43-1 Podcastul de VINERI – Ionuț Pucheanu: “Vreau sa fiu ‘acel’ primar”

septembrie 18th, 2020|Podcast|

Aceasta este prima parte a episodului de azi, în care îl avem alături pe Ionuț Pucheanu, primarul Municipiului Galați la data filmării și candidat pentru un nou mandat la alegerile locale de pe 27 septembrie 2020. Am discutat cu Ionuț despre rolul unui primar, despre obiectivele și prioritățile sale în această funcție, precum și despre soluțiile identificate.

#41 Podcastul de VINERI – Liliana Cristea: Despre Fundația Comunitară Galați şi proiectele sale

septembrie 4th, 2020|Podcast|

Liliana Cristea ne-a vorbit despre proiectele Fundației comunitare Galați, finalizate, aflate în desfăşurare, dar şi cele ce urmează să aibe loc în viitorul apropiat. Evenimentele Fundației au impact direct în comunitate şi sunt de interes pentru toți cei care vor să se implice activ, sau vor doar să ofere sprijin material.

#40 Podcastul de VINERI – Radu Horghidan : Viața de actor și profesor în actorie

august 28th, 2020|Podcast|

Artist, actor, regizor, iar de cealaltă parte, Radu Horghidan este și profesor, mentor în cadrul Facultății de Arte din Galați. Am discutat cu Radu despre cariera lui de actor, dar și detalii din spatele culiselor, ca regizor și profesor. Un alt subiect a fost proiectul Social Act Theatre, co-fondat de Radu prin 2013, în jurul teatrului social.

#38 Podcastul de VINERI – Codruț Ivănescu : Randare 3D şi antreprenoriat

august 15th, 2020|Podcast|

Fondator Vizprime, Codruț Ivănescu este expert în desen conceptual, illustrații, modelare 3D, randări fotorealiste de produs și scene arhitecturale. Codruț a fondat în 2018 compania Vizprime, care se ocupă strict de materiale grafice randate 3D. Cine sunt principalii clienți și care este cererea pentru astfel de servicii în România aflați dacă dați play.

#37 Podcastul de VINERI – Turiști în România

august 7th, 2020|Podcast|

Pentru că este vacanță și pandemia ne împiedică să vizităm locuri din afara țării, Pană, Porto și Ion propun o listă cu locuri de vizitat din țara noastră minunată. Dezbatem planuri, idei de circuite, trasee montane și alte activități interesante în natură. Voi pe unde v-ați mai plimbat?

#35 Podcastul de VINERI – Dansul este o formă de terapie cu George Dinu

iulie 24th, 2020|Podcast|

George crede cu tărie în formarea și educarea continuă a noilor generații de copii, și consideră că dansul dezvoltă spiritul de competiție, de fairplay, caracter și comunicare. Pentru adulți el crede că dansul este o formă de terapie dar și o metodă bună de a da jos kilograme și a impresiona partenerul.

#33 Podcastul de VINERI – Business cu prăjituri de casă prin Start-up Diaspora cu Marcela și Daniel

iulie 10th, 2020|Podcast|

Acum câteva săptămâni am stat de vorbă cu Daniel și Marcela, tineri antreprenori întorși în Galați după 8 ani de muncă în străinătate pentru a deschide Natur, o terasă cafenea cu prăjituri "de casă" produse în propriul laborator.Află povestea lor și cum au reușit să acceseze, cu ambiție și prin propriile forțe, fonduri europene prin proiectul Start-Up Diaspora.

#32 Podcastul de VINERI – Prof. Alexandru Căpățînă: Digitalizarea învățământului universitar

iulie 3rd, 2020|Podcast|

Alexandru Căpățînă PhD este Profesor de marketing și management în cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor, Universitatea "Dunărea de Joș" Galați. El pune accent pe folosirea tehnologiei în procesul de educare și militează pentru căutarea și implementarea de metode moderne, noi, mai eficiente de predare și de pregătire a studenților pentru viitoarea carieră.

#31 Podcastul de VINERI – E bine sau nu să fii freelancer?

iunie 26th, 2020|Podcast|

Business-ul lui Vlad a fost afectat de pandemie, dar asta nu îl face să își schimbe părerea despre ce înseamnă să fii liber profesionist. Își iubește aparatul foto, meseria, iar în același timp caută metode să inoveze și să conceapă servicii noi fără să sacrifice calitatea.

#27 Podcastul de VINERI – Vlad Grigorescu despre arta magiei, mentalism și hipnoză

mai 29th, 2020|Podcast|

Vlad Grigorescu este mentalist, iluzionist și om de scenă cu peste 17 ani vechime în arta magiei. Și-a câștigat popularitatea la Românii au Talent în sezonul 3 (2013) unde a luat locul 2 și a câștigat primul sezon de la iUmor (2016). Are sute de show-uri sub centură prin toată țara și este recunoscut ca primul mentalist și hipnotist român.

#26 Podcastul de VINERI – Damian Drăghici “Cântam pe la mese ca să supraviețuiesc..”

mai 22nd, 2020|Podcast|

Vă invităm să ascultați uimitoarea poveste de viață a lui Damian Drăghici. Muzician, compozitor și producător, Damian Drăghici s-a născut cu muzica în sânge, cântând încă de la 3 ani. Damian a fugit din țară la 18 ani, a ajuns în Grecia unde și-a câștigat traiul prin muzică ca mai apoi să primească o bursă de studii in SUA. Este primul român care a terminat colegiul de muzică Berklee din Boston, comprimând 4 ani de studii într-un singur an. A cântat alături de artiști precum Joe Cocker, James Brown și Cindi Lauper, Shaggy, Zucherro și alții. Are 20 albume înregistrate și a participat ca invitat la un album care a câștigat un premiu Grammy. A fost europarlamentar din partea României și s-a luptat pentru drepturile minorităților. Damian deține numeroase premii si distinctii cum ar fi "Ordinul Artelor și Literelor" în grad de cavaler din partea ambasadorului francez de la București. În România a colaborat cu artiști precum Smiley "În stație la Lizeanu" și Feli "Trandafire".

#25 Podcastul de VINERI – Florin Ristei “Lumea nu mă crede, dar eu sunt foarte timid”

mai 15th, 2020|Podcast|

La o discuție de vineri cu Florin Ristei am vorbit, bineînțeles, despre muzică și Asia Express. Am aflat mai multe despre proiectul muzical online la care lucrează de la începutul pandemiei, foarte interesant și dificil de altfel, vă recomandăm canalul lui de YT. Ne-a povestit despre provocările lui ca artist în carantină și cum s-a adaptat situației. Printre altele, ne-a povestit și de la el cum a văzut experiența Asia Express, care a fost atmosfera din Asia și cum s-a înțeles cu ceilalți concurenți. Cel mai bine îi dai play.

#24 Podcastul de VINERI – Din Galați în Asia Express cu Dan Ristei

mai 8th, 2020|Podcast|

Dan Ristei este videograf profesionist și are o experiență vastă în zona audio-video. Dar pe lângă asta, se laudă că mai are doar un singur continent de vizitat. Ascultă alături de noi povestea lui Dan, cum a călătorit în jurul lumii și cum a fost experiența nefiltrată din Asia Express cu detalii din culise.

#23 Despre business și conținut online cu Gabriel Ursan

mai 1st, 2020|Podcast|

Gabriel Ursan scrie pe blogul personal din 2009. Activează ca manager de marketing pentru mai multe companii. Momentan meșterește la diverse proiecte printre care o carte. În acest episod am pus mai mult accent pe experiența lui în business și conținut online de unde am obținut câteva insight-uri.

#22 Ce plăcere vinovată ai?

aprilie 24th, 2020|Podcast|

Ion a avut o discuție tête-à-tête cu Noemi despre experiența ei de studii din Anglia și SUA, despre cultură, religie, dans, seriale și alte chestii despre care nu au apucat să vorbească cât timp au fost colegi de muncă.

#21 Episodul de Vinerea mare

aprilie 17th, 2020|Podcast|

Am reunit toată echipa în acest episod și am dezbătut obiceiuri de Paște și cum vom sărbători Paștele anul acesta. Am povestit puțin mai serios despre credință, despre biserică ca instituție și cum vede fiecare religia, subiecte destul de controversate, văzute din diferite perspective.

#20 Ca să ajungi la diamant trebuie să treci prin mult kăcat

aprilie 10th, 2020|Podcast|

Pe lângă caterincă, puțină pandemie și criză econonică, am vorbit cu Ursu despre radio online și despre cum a fost experiența lui cu Radio Bună Ziua Galați, un proiect la care a lucrat acum câțiva ani. Am aflat și despre un nou proiect la care lucrează și pe care sperăm să-l vedem live cât mai curând, despre marketing online, podcasting și industria conținutului audio.

Load More Posts

Caută prin PodcastArticole

Cauți un subiect anume?

Episoade Fresh
Direct la tine în Inbox

Adaugă adresa de e-mail și dă-i subscribe.