Ultimele episoade2020-01-24T12:38:36+02:00

ULTIMELE EPISOADE

Publicăm câte un episod nou în fiecare Vineri. Abonează-te sau ceva..

SUBSCRIBE ON YOUTUBE

#72 Broadheader: A fost dragoste la prima săgeată – Podcastul de VINERI

aprilie 9th, 2021|0 Comments

Broadheader, cum e găsit și urmărit pe YouTube, este super pasionat de tir cu arcul și arme de foc. Ne-a lipit efectiv de scaun mai bine de două ore, timp în care ne-a povestit despre posibile arme de folosit în cazul unei apocalipse cu zombi. Dacă vrei să afli mai mai multe despre arcuri, arcuri compound, arme legale și ilegale în România, te invităm să dai play.

#70 Cristina Dinu-Popa – Educație sexuală pentru copii – Podcastul de VINERI

martie 26th, 2021|Podcast|

Sexualitatea este un subiect foarte vast, iar cei mici pot fi curioși mai devreme decât ne așteptăm. Întrebările dificile pot apărea de la cele mai fragede vârste și este foarte important să știm cum să le răspundem copiilor, cum să le vorbim despre corpul lor, despre sexualitate și despre relații. Psihoterapeutul Cristina Dinu-Popa are un curs despre educație sexuală adresat părinților și am invitat-o în Podcastul nostru pentru a ne povesti pe scurt topicurile pe care le abordează în cursul ei și să discutăm.

#68 Dan Barbu, Masina Potrivită nu bate, nu troncăne.. – Podcastul de VINERI

martie 11th, 2021|Podcast|

Pe Dan Barbu îl cunoașteți mai degrabă ca tipul cu Mașina Potrivită pentru că pe canalul său de YouTube, precum și în jobul de zi cu zi, verifică mașini second hand pentru clienții săi. Practic, când găsești o mașină SH pe care vrei să o cumperi și nu te pricepi să o evaluezi, îl suni pe Dan. Până una alta, dă play episodului și află toată povestea.

#60 DJ Liviu Stoica : “Trap și Manele” – Podcastul de VINERI

ianuarie 20th, 2021|Podcast|

Cătălin, sau BackPackYourLife cum e cunoscut pe interneții din România ne povesteste despre dificultățile călătoritului în pandemie, despre tehnicile travel vlogging-ului, procesul lui de filmat, țara lui preferată, interviul cu locotenentul de top a lui Pablo Escobar dar și despre filosofia de viață a hoinarului global care își cară viața într-un ghiozdan.

#59 Podcastul de VINERI – Pot sa fac Youtube pana la 50 de ani – Backpackyourlife

ianuarie 8th, 2021|Podcast|

Cătălin, sau BackPackYourLife cum e cunoscut pe interneții din România ne povesteste despre dificultățile călătoritului în pandemie, despre tehnicile travel vlogging-ului, procesul lui de filmat, țara lui preferată, interviul cu locotenentul de top a lui Pablo Escobar dar și despre filosofia de viață a hoinarului global care își cară viața într-un ghiozdan.

#56 Podcastul de VINERI – Avocat Mihaela Ropotan: “Ambiția e cheia succesului”

decembrie 18th, 2020|Podcast|

Mihaela Ropotan este o tânără avocată, care și-a început cariera prin multă muncă și pasiune, iar acum are propriul cabinet de avocat. Am discutat despre traseul din facultatea de drept spre un business propriu, activitatea de zi cu zi, satisfacțiile meseriei și sistemul de justiție din România. Multe informații noi, bune pentru cultura generală.

#54 #PodcastulDeVINERI – Victor Mihăilescu: “Orice moment e un context de învățare”

decembrie 4th, 2020|Podcast|

Victor Mihăilescu este mentor, coordonator și regizor la Kinelink, o companie din domeniul producției de film. Am discutat despre industria cinematografică, despre experiența lui în acest domeniu, experiență pe care o folosește și ca lector în cadrul Universității de Arte din Galați. Toate, ca toate, dar Victor pregătește un serial și ne-a strecurat și câteva detalii. Spor la ascultat!

#53 Un an de #PodcastulDeVINERI – Episod aniversar + GIVEAWAY

noiembrie 27th, 2020|Podcast|

Episodul cu numărul 53 marchează un an de când am început acest proiect și ne-am adunat să facem o retrospectivă, să stăm de vorbă despre ce s-a întâmplat în aceste 52 de episoade și dacă o să continuăm...?! Bineînțeles că o să continuăm, avem planuri mari și un GIVEAWAY foarte mișto pe care îl poți descoperi doar ascultându-ne. Nu uita să te abonezi și să ne lași feedback-ul tău în comentarii, este mai mult decât așteptat.

#52 PodcastulDeVINERI – Marius Revent: “Cine are urechi, să asculte!”

noiembrie 21st, 2020|Podcast|

Marius este antreprenor, om de marketing și împătimit de domeniul HORECA. Este atât de pasionat de pop-culture încât și-a creat canalul de YouTube "Încă Ceva", unde găsiți discuții aprofundate pe tema Game of Thrones, recenzii la filme și seriale, știri din entertainment, podcasturi din entertainment, recenzii la cărți, jocuri și multe, multe altele. Link-ul spre canl e puțin mai jos.

#51 Podcastul de VINERI – Pasiune în fiecare bilă – Ionuț Jiglău

noiembrie 13th, 2020|Podcast|

Ionuț Jiglău este antreprenor și jucător semi-profesionist de paintball. Deține un teren unde practică acest sport cu echipa sa și a dezvoltat un business sub numele de Siege Paintball, unde și cei amatori, cum suntem și noi de altfel, ne putem testa abilitățile de Counter Strike. Împreună lucrează la dezvoltarea pe plan local dar și național al acestui sport. Despre paintball și povestea lui Ionuț poți afla mai multe ascultând acest episod.

#49 Podcastul de VINERI – Doru Căstăian : Viața nu e ca în teorie

octombrie 30th, 2020|Podcast|

Am discutat destul de profund despre fericire, filozofie, educație și implicarea în comunitate cu Doru Căstăian. Doru este profesor de filozofie, formator şi metodist, în cadrul Casei Corpului Didactic Galaţi, co-fondator al “Asociației Galați, orașul meu”, iar recent a fost investit în poziția de consilier local la Galați.

#48 Podcastul de VINERI – Mihai Bejan : De la catedră la primărie

octombrie 23rd, 2020|Podcast|

Am vorbit cu Mihai Bejan despre ce rezultate pot aduce inițiativa și implicarea în comunitate. Mihai este de profesie MC și învățător la școala primară. Cu toate astea, în această toamnă a lăsat catedra pentru a prelua responsabilitățile primăriei orașului său natal, Berești, jud. Galați.

Load More Posts

Caută prin PodcastArticole

Cauți un subiect anume?

Episoade Fresh
Direct la tine în Inbox

Adaugă adresa de e-mail și dă-i subscribe.

    Go to Top