Ultimele episoade2020-01-24T12:38:36+02:00

ULTIMELE EPISOADE

Publicăm câte un episod nou în fiecare Vineri. Abonează-te sau ceva..

SUBSCRIBE ON YOUTUBE

#81 Smart Home Systems – “Casa inteligentă ia decizii în locul tău” – Podcastul de VINERI

iulie 16th, 2021|0 Comments

Am stat de vorbă cu Ștefan și Cristian de la Smart Home Systems România despre case și birouri inteligente, sisteme automatizate de iluminat, climatizare, sonorizare, efracție și multe altele. Casele inteligente sunt din ce în ce mai populare în România și am aflat cam în ce constă o casă smart și care sunt costurile acesteia.

#79 Podcastul de VINERI – Ionuț Procop – Beneficiile Yoga sunt nenumărate

iulie 16th, 2021|Podcast|

Invitatul acestui episod este Ionuț Procop. Pe Ionuț l-am cunoscut ca voluntar și membru fondator al unui ONG local, pentru ca apoi să descoperim că are o adevărată pasiune pentru Yoga, fundamentată de câteva luni petrecute în India în compania unor călugări Yoghini. Am vorbit despre voluntariat, India, Yoga și cum ne-a convins Ionuț să participăm la o sesiune de Yoga cu el. 

#77 Georgiana Mihailovici – De la 0 la 21 de KM alergați – Podcastul de VINERI

mai 26th, 2021|Podcast|

Invitatul acestui episod este Georgiana Mihailovici, care în viața de zi cu zi lucrează în marketing și este super implicată în bunăstarea urbei Galați. Am vorbit despre Semimaraton Galați 2021, atât ca organizator, cât și ca participant, și cauza pentru care Geo a promis că va alerga pentru prima dată în viața ei distanța de 21 de km.

#75 Am I the Asshole? – Lecții de viață – Podcastul de VINERI

aprilie 30th, 2021|Podcast|

Am discutat câteva întâmplări din viața unor oameni și am făcut-o pe judecătorii. Ne-am apucat să aruncăm cu sfaturi și ne bucurăm că nu am fost pe aceeași lungime de undă pentru că au ieșit câteva discuții destul de interesante. Mai vrei să vezi astfel de materiale? Lasă-ne scris în comentarii!

#73 Ilioara Arbune, Profa de distracție – Podcastul de VINERI

aprilie 23rd, 2021|Podcast|

Ilioara Arbune este animatoare socio-educativă și antreprenoare, iar în timpul liber voluntară în multe proiecte comunitare. Am discutat despre povestea ei, despre educația non-formală și cât de important este timpul alocat copiilor. Ilioara are mai multe proiecte în industria de divertisment educativ al copiilor și am discutat despre oportunitățile și provocările unui astfel de business.

#72 Broadheader: A fost dragoste la prima săgeată – Podcastul de VINERI

aprilie 9th, 2021|Podcast|

Broadheader, cum e găsit și urmărit pe YouTube, este super pasionat de tir cu arcul și arme de foc. Ne-a lipit efectiv de scaun mai bine de două ore, timp în care ne-a povestit despre posibile arme de folosit în cazul unei apocalipse cu zombi. Dacă vrei să afli mai mai multe despre arcuri, arcuri compound, arme legale și ilegale în România, te invităm să dai play.

#70 Cristina Dinu-Popa – Educație sexuală pentru copii – Podcastul de VINERI

martie 26th, 2021|Podcast|

Sexualitatea este un subiect foarte vast, iar cei mici pot fi curioși mai devreme decât ne așteptăm. Întrebările dificile pot apărea de la cele mai fragede vârste și este foarte important să știm cum să le răspundem copiilor, cum să le vorbim despre corpul lor, despre sexualitate și despre relații. Psihoterapeutul Cristina Dinu-Popa are un curs despre educație sexuală adresat părinților și am invitat-o în Podcastul nostru pentru a ne povesti pe scurt topicurile pe care le abordează în cursul ei și să discutăm.

#68 Dan Barbu, Masina Potrivită nu bate, nu troncăne.. – Podcastul de VINERI

martie 11th, 2021|Podcast|

Pe Dan Barbu îl cunoașteți mai degrabă ca tipul cu Mașina Potrivită pentru că pe canalul său de YouTube, precum și în jobul de zi cu zi, verifică mașini second hand pentru clienții săi. Practic, când găsești o mașină SH pe care vrei să o cumperi și nu te pricepi să o evaluezi, îl suni pe Dan. Până una alta, dă play episodului și află toată povestea.

#60 DJ Liviu Stoica : “Trap și Manele” – Podcastul de VINERI

ianuarie 20th, 2021|Podcast|

Cătălin, sau BackPackYourLife cum e cunoscut pe interneții din România ne povesteste despre dificultățile călătoritului în pandemie, despre tehnicile travel vlogging-ului, procesul lui de filmat, țara lui preferată, interviul cu locotenentul de top a lui Pablo Escobar dar și despre filosofia de viață a hoinarului global care își cară viața într-un ghiozdan.

#59 Podcastul de VINERI – Pot sa fac Youtube pana la 50 de ani – Backpackyourlife

ianuarie 8th, 2021|Podcast|

Cătălin, sau BackPackYourLife cum e cunoscut pe interneții din România ne povesteste despre dificultățile călătoritului în pandemie, despre tehnicile travel vlogging-ului, procesul lui de filmat, țara lui preferată, interviul cu locotenentul de top a lui Pablo Escobar dar și despre filosofia de viață a hoinarului global care își cară viața într-un ghiozdan.

Load More Posts

Caută prin PodcastArticole

Cauți un subiect anume?

Episoade Fresh
Direct la tine în Inbox

Adaugă adresa de e-mail și dă-i subscribe.

    Go to Top